Reactie Van Geneugden opgelucht met winst: "Maar nooit gedacht dat dit laatste wedstrijd kon zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Van Geneugden opgelucht met winst: "Maar nooit gedacht dat dit laatste wedstrijd kon zijn"
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren pakte gisteren drie enorm belangrijke punten tegen KV Oostende. Ronny Van Geneugden was dan ook opgezet met de prestatie en het doelpunt van Renaud Emond. "Enkel de drie punten zijn nu van belang."

Cédric De Volder in Beveren

Waasland-Beveren had namelijk aan een doelpuntje van Renaud Emond genoeg om de drie punten op zak te steken. "Maar de overwinning was verdiend op basis van de volledige wedstrijd", aldus Ronny Van Geneugden. "Ik zag een Waasland-Beveren dat met veel enthousiasme stond te voetballen en een te duchten tegenstander als KV Oostende nooit in haar spel liet komen."

"Als aanvaller tellen enkel het aantal gescoorde doelpunten", knipoogde clubtopschutter Emond. "Het was een perfecte avond voor ons, maar ik ben vooral tevreden dat mijn doelpunt de drie punten heeft opgeleverd. We hadden het de voorbije weken soms lastig, maar krijgen nu eindelijk ook eens de punten die we verdienen."

Lieten een te duchten tegenstander nooit in haar spel komen

De voorbije dagen opperde de geruchtenmolen dat het hoofdstuk van Van Geneugden op de Freethiel wel eens zou kunnen geschreven geweest zijn bij een verlies tegen the Kustboys. "Maar ik heb geen moment gedacht dat dit mijn laatste wedstrijd kon zijn", besluit Van Geneugden. "Dat is mijn taak niet, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties