Opnieuw veel spelers van Essevee op interland volgende week

Opnieuw veel spelers van Essevee op interland volgende week
Foto: © photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Na dit weekend gaat alle aandacht weer een tiental dagen naar internationaal voetbal. Geen matchen dus in de vaderlandse competitie, maar bij Zulte Waregem zijn er wel heel veel spelers naar het buitenland om er interlands te spelen. Al blijft er ook eentje gewoon in België ...

Mamoutou N'Diaye speelt met Mali tegen Malawi en Algerije. Winst tegen Malawi is normaliter genoeg voor kwalificatie voor de Afrika Cup. Idrissa Sylla en Djibril Paye spelen dezelfde dagen met Guinee tegen Togo en Oeganda, maar zij hebben minstens 4 op 6 en misschien zelfs het maximum nodig om nog door te gaan naar de volgende ronde.

Ook in Europa zijn er een aantal spelers die uitkomen in de EK-kwalificatiewedstrijden: Aleksandar Trajkovski speelt met Macedonië tegen Slovakije een heel erg belangrijk duel.

Voor Olafur Skúlason wordt het dan weer speciaal, met een match in het Koning Boudewijnstadion. Dat duel staat in het teken van de kwalificatiewedstrijd tegen co-leider Tsjechië vier dagen later. James Troisi gaat dan weer op vriendschappelijke basis aan de slag tegen Japan, een nieuwe voorbereiding op de Asian Cup van 2015.

Verder zijn enkele jeugdspelers opgeroepen: Sefa Isci speelt met Turkije U19 tegen Polen, Tom Rosenthal met de troepen van Gert Verheyen tegen Nederland en Theo Bongonda is opgeroepen voor de selectie van Johan Walem, dat tegen Spanje en Noorwegen speelt. (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties