Reactie Skúlason beseft: "Het gaat veel beter de laatste weken"

Skúlason beseft: "Het gaat veel beter de laatste weken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De verdediging maakte dan wel het verschil met drie doelpunten, toch stond ook het middenveld van Zulte Waregem paraat in Oostende. En dat leverde drie punten op, met dank ook aan een sterke Olafur Skúlason.

Aernout Van Lindt in Oostende

"We waren sterker in de eerste helft", aldus Skúlason. "We waren dus wel wat ontgoocheld dat we met 1-1 gingen rusten. We kregen veel kansen, de 1-0 was een slag in ons gezicht. Gelukkig konden we even later vanop een corner zelfs terugscoren."

In de tweede helft ging Zulte Waregem door op haar elan: "De tweede goal was geweldig en goed afgewerkt, daarna hebben we ons allen gesmeten om de voorsprong te verdedigen. We hebben het professioneel uitgespeeld, de 1-3 gaf ons wat ademruimte."

Vertrouwen getankt tegen Racing Genk

Opmerkelijk: op speeldag 15 speelde Dury eens met een ongewijzigd elftal: "Hopelijk vallen de puzzelstukjes allemaal in elkaar", lacht de IJslander. "Het gaat inderdaad veel beter de laatste weken. Tegen Racing Genk hebben we veel vertrouwen getankt, nu hebben we het opnieuw kunnen bolwerken."

Zelfs de invallers konden het verschil niet maken voor Oostende: "We kennen de kwaliteiten van Ruytinx en Canesin, dus wilden we daar op inspelen. We hebben ze proberen afhouden en het heeft ons drie punten opgeleverd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties