Reactie Losada over kwaliteitsinjectie in de winterstop: "Zelfs Ronaldo en Messi lossen het niet op in 8 matchen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Losada over kwaliteitsinjectie in de winterstop: "Zelfs Ronaldo en Messi lossen het niet op in 8 matchen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na alweer een zoutloze prestatie op bezoek bij KV Kortrijk staat Lierse alleen op de laatste plaats. Ook Hernán Losada heeft geen verklaring voor de malaise bij de Pallieters.

Sander De Graeve in Kortrijk

Op training loopt het immers beter. "Het gevoel in de wedstrijden is helemaal anders dan op training. Ik heb er ook geen verklaring voor", aldus een erg teleurgestelde Losada na de nederlaag bij Kortrijk. "Ik wil me excuseren bij de fans die van Lier naar hier afgezakt zijn. Het was echt niet goed."

Excuses voor de fans

Met twaalf punten uit vijftien wedstrijden lijkt de balans wel heel erg mager. "We moeten gewoon blijven werken. Of ik er nog in geloof? Natuurlijk geloof ik er nog in. Ik heb al in slechtere situaties gezeten sinds ik in België speel. We hebben echt wel kwaliteit in de groep."

Extra inkomende transfers in de winterstop zullen het euvel ook niet oplossen volgens de nummer tien. "Er zijn maar acht matchen meer na de winterstop. We moeten punten gaan pakken voor die winterstop. Als we tot dan nul punten halen, gaan zelfs Ronaldo en Messi het niet meer oplossen, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties