Reactie Wils na ongelukkige own-goal: "Geen leuk gevoel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Wils na ongelukkige own-goal: "Geen leuk gevoel"
Foto: © Photonews

Lierse verloor gisteravond met het kleinste verschil van KV Kortrijk. De jongens van Stojanovic konden geen aanspraak maken op een punt, maar het was extra zuur dat de enige goal een eigen doelpunt van Thomas Wils was.

Sander De Graeve in Kortrijk

De middenvelder van Lierse baalde achteraf als een stekker. "Dit is geen leuk gevoel. Het was te weinig vandaag en het zat ook niet mee. We hadden het heel moeilijk in dat eerste half uur. We wisten dat ze gevaarlijk waren op stilstaande fases en daar scoorden ze dan ook nog, ongelukkig, op."

Ik kon er niets aan doen

Het was Wils die de bal voorbij zijn eigen doelman tikte. "Chanot was vrij, niemand dekte hem. Ik zag hem naar de eerste paal gaan en probeerde toch nog iets te doen. Hij kopte er uiteindelijk naast en de bal ging via mijn been in doel. Ik kon er niets aan doen."

Lierse staat helemaal onderin nu. "We staan op een plaats waar we niet willen staan. Die twaalf punten zijn niet genoeg en dat weten we ook. We moeten reageren als groep en we moeten proberen om positief te blijven. We hebben iedereen nodig om dit te proberen omdraaien."

We zijn minder zwak dan twee jaar geleden

Hij blikt terug op de heenronde. "We hebben enkele matchen heel goed gespeeld en werden daar niet voor beloond. Nu telt mooi voetbal niet meer. We moeten gewoon punten pakken en de manier waarop interesseert ons geen bal meer. Het vertrouwen is er niet door die vier nederlagen, maar we moeten hier door."

Coach Stojanovic hield zijn spelers wel heel erg lang in de kleedkamer. "Hij heeft ons gezegd hoe hij zich voelt. Wat er precies gezegd is, ga ik niet naar buiten brengen. We moeten vooral hard werken. Hij stond niet te roepen, maar stond uiteraard ook niet te lachen." Wils heeft nog hoop. "We zijn minder zwak dan twee jaar terug en toen bleven we er toch in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties