Wie haalde het team van de week?

Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op deze speeldag kregen we de bevestiging van Club Brugge. Na de prestatie in Kopenhagen vrat het Westerlo met huid en haar op. Er vonden dan ook vier spelers van blauw-zwart de weg naar het team van de week.

Doel

Helemaal achterin kiezen we deze week voor Darren Keet. De Zuid-Afrikaanse doelman presteerde al wisselvallig dit seizoen, maar zaterdag stond hij er. Vooral de redding op de knal van Ayub Masika was cruciaal.

Verdediging

Achterin komen we drie vleugelverdedigers tegen. Bryan Verboom knalde zowaar de bal tegen de netten met zijn mindere voet en lijkt elke week beter te worden. Op links staat Frank Acheampong. De Ghanees begon aarzelend tegen AA Gent, maar herpakte zich geweldig. Met twee assists brak hij de ban voor paarswit.

Aan de rechterkant nog één van de kornuiten van Besnik Hasi. Vanden Borre leek een moeilijke avond tegemoet te gaan tegen Benito Raman, maar verijdelde uiteindelijk twee gemaakte goals met uitstekende tackles."

Middenveld

Het middenveld wordt gedomineerd door Club Brugge. Gedoz, Vazquez en Refaelov waren gewoonweg oppermachtig tegen Westerlo. De 5-0 was geenszins overdreven. Verder halen ook Patosi en Troisi het team. Beiden kregen ze een dikke negen voor hun prestatie. Patosi was gisteravond dé man bij Lokeren en Troisi gaf drie assists om Zulte-Waregem helemaal uit de crisis te halen.

Aanval

Voorin kunnen we echt niet naast Castillo kijken. De aanvaller van Club legde er zomaar drie in het mandje. Ook Depoitre verdient zijn plaats in het team. Hij werkte zich te pletter tegen Anderlecht, maar scoren lukte net niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties