De Mos haalt uit naar Rode Duivels: "Het zijn allemaal vervangbare schakeltjes"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 74 reacties
De Mos haalt uit naar Rode Duivels: "Het zijn allemaal vervangbare schakeltjes"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Aad De Mos heeft zich niet populair gemaakt bij de fans van de Rode Duivels. De Nederlandse analist maakt niet alleen brandhout van de bondscoach. "Ik zie enkel Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne en Divock Origi uitgroeien tot echte toppers."

Aad De Mos is dan wel een Nederlander, maar de 67-jarige analist verschijnt vooral in de Belgische media. Humo had een interview met de voormalige coach van onder meer RSC Anderlecht, Ajax en Werder Bremen. En je kan het bezwaarlijk positief afschilderen...

"Er is nog veel werk aan de winkel bij de Rode Duivels", begint De Mos zijn betoog. "Ik zie geen blok. De Belgische nationale ploeg is afhankelijk van individuele flitsen. De spelers zijn trouwens allemaal aan de slag bij Europese topploegen, maar ik zijn bijna allemaal vervangbare schakeltjes. Enkel Thibaut Courtois is onmisbaar. Kevin De Bruyne en Divock Origi kunnen het worden, maar dan hebben we het wel gehad."

Er is ongenoegen bij de spelers, maar niemand durft het op tafel gooien

En ook Marc Wilmots wordt niet gespaard door De Mos. "Er is wel degelijk ongenoegen bij de spelers over de manier van werken van de bondscoach, maar niemand durft het op tafel gooien. Het te gezellig bij de Rode Duivels. Wat schiet je daar dan eigenlijk mee op?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties