Maakt Marco Reus de overstap naar Real Madrid?

Jeroen Evens
| 23 reacties
Maakt Marco Reus de overstap naar Real Madrid?
Foto: © SC

Marco Reus, de middenvelder die nu het mooie weer maakt bij Borussia Dortmund, zou onder zware belangstelling staan van Real Madrid. De Koninklijke heeft de progressie van de Duitser in de laatste drie jaren intensief gevolgd, en er zou nu een positieve aanbeveling zijn overgemaakt.

In de bestuurskamer van Santiago Bernabéu ligt een uitvoerig rapport klaar over Marco Reus. Real Madrid heeft de prestaties van de Duitser de laatste drie jaar intensief gevolgd en is daardoor zeer geïnteresseerd geraakt om de middenvelder naar Madrid te halen. Reus zou volgens het doorgaans goed geïnformeerde Marca hoog op het verlanglijstje staan van Real. De superlatieven zouden volgens hetzelfde dagblad er niet om liegen. Uitspraken als “Zijn leiderschap en techniek zijn indrukwekkend”, “Hij kan op elke aanvallende positie spelen”, en “Hij heeft een geweldig schot en een gevoel voor goals” liegen er niet om.

De Koninklijke heeft naar verluidt goede contacten met Reus’ manager, die ook Toni Kroos vertegenwoordigt. Daarom zou het niet uitgesloten zijn dat Reus de overstap naar Spanje zou maken. In 2016 loopt het contract van Reus bij Dortmund af, waardoor volgende zomer het ideale moment zou kunnen zijn voor Real Madrid om toe te slaan. Op die manier zou Borussia niet riskeren dat Reus in 2016 transfervrij naar de Spaanse hoofdstad trekt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties