Rode Duivels zondag tegen Bale: "En dan? Wij hebben meerdere wereldsterren"

Rode Duivels zondag tegen Bale: "En dan? Wij hebben meerdere wereldsterren"
Foto: © Photonews

Vergeet Finnbogason, Sigurdsson en Kjartansson. Het gevaar van zondag heet vooral Gareth Bale. De wereldster van Real Madrid zal in de kijker lopen, al zijn de Rode Duivels toch niet echt onder de indruk. "Wij hebben ook wereldsterren", is zowat de teneur van het verhaal.

Sander De Graeve en Aernout Van Lindt in Brussel

"We zullen meer tempo in ons spel moeten spelen tegen Wales", gaf Origi aan na de match tegen IJsland. "En we zullen beter moeten spelen tegen hen om te kunnen winnen", wist ook Alderweireld.

Maar over de komst van Gareth Bale waren ze duidelijk: "Bale? Dat is een superster. Zij hebben er één, wij hebben er meerdere", hoorden we bij Axel Witsel.

Wij hebben Eden

Ook Jan Vertonghen ziet het zitten: "We gaan gewoon winnen, al heeft Wales een goede ploeg. Ik hoop dat zij doorgaan, als tweede in onze groep. In de vorige campagne hebben ze door een aantal blessures geen vuist kunnen maken."

Divock Origi ziet dan weer een mogelijke match in de match opdoemen op zondag tussen naar binnen snijdende flankspelers: "Ze hebben Bale, dat is waar. Hij is echt goed, maar wij hebben Eden. We zullen à fond moeten spelen Wales."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties