Collin hoopt dat Wilmots het nog wat uitzingt: "We hebben geen plan B"

Collin hoopt dat Wilmots het nog wat uitzingt: "We hebben geen plan B"
Foto: © Photonews

Bij de voetbalbond horen ze de geruchten toch met een klein hartje aan. Marc Wilmots die zou vertrekken, dat zou een klap zijn voor de top van de KBVB. Technisch directeur Philippe Collin geeft toe dat er dan een probleem zou kunnen ontstaan.

Er ligt immers geen opvolger klaar om het werk voort te zetten. "Ik heb alleszins geen plan B", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Als ik nu een plan zou hebben, zou dat over enkele maanden toch niet meer geldig zijn. Wilmots heeft me gezegd dat hij ons nooit zomaar in de steek zal laten. Er zullen altijd zes weken voor de volgende interland zijn als hij stopt. Dat heeft hij gezegd."

Na het EK wordt het gevaarlijk

Kan Wilmots nog eens weerstaan als oude liefde Schalke 04 nog eens komt aankloppen? "Er is ook nog de factor geld. Tegen de clubs kunnen we niet op, die betalen drie keer meer. Makkelijk drie miljoen euro per jaar. Wij betalen met een budget van 40 miljoen één miljoen euro."

"Buitenlandse clubs hanteren andere cijfers dan de voetbalbond of Belgische clubs, hoor. Ik weet dat Marc het nog altijd heel graag doet. Hij heeft ook maar één leven en kan niet blijven weigeren. Na het EK zal het gevaarlijk worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties