Bondscoach Wales: "België behoort tot beste teams ter wereld"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Bondscoach Wales: "België behoort tot beste teams ter wereld"
Foto: © Photonews

Chris Coleman en Wales binden vanavond vol vertrouwen de strijd aan met België. Al beseft de bondscoach ook wel dat het een lastige dobber wordt. "We gaan de uitdaging aan tegen één van de beste teams ter wereld."

"Dit wordt voor ons de belangrijkste wedstrijd in lange tijd", valt Chris Coleman met de deur in huis in Het Nieuwsblad. "We moeten geloven dat we in België iets kunnen halen. Anders zijn we op voorhand al verloren. Een overwinning zou fantastisch zijn, maar gezien de stand in de groep is het goed als we niet verliezen."

De selectieheer van Wales is vooral op zijn hoede voor de aanvallende weelde bij de Rode Duivels. "Hopelijk kunnen we de Belgische aanvalsstorm overleven. Vooral voor Eden Hazard moeten we opletten. Hij is goed genoeg om bij elk team belangrijk te zijn. En als José Mourinho al zegt dat hij de beste ter wereld kan worden..."

Vooral voor Eden Hazard moeten we opletten. Als Mourinho als zegt dat hij de beste ter wereld kan worden...

Wales slaagde er in de voorbije WK-kwalificatiecampagne nog in om België op de Heizel op een gelijkspel te houden. "Maar dat was een andere wedstrijd", besluit Coleman. "De Rode Duivels waren al geplaatst voor het WK, terwijl het voor ons al voorbij was. Het is belangrijk om zo'n campagne goed te starten en daar zijn we voor het eerst sinds lang nog eens in geslaagd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties