Vader Fellaini niet eens met kritiek: "Er moest viriel gespeeld worden"

Vader Fellaini niet eens met kritiek: "Er moest viriel gespeeld worden"
Foto: © Photonews

Marouane Fellaini kwam in het oog van de storm te staan na zijn elleboogstoot die hij uitdeelde aan Joe Allen in de match tegen Wales. Vader Abdellatif verdedigt zijn zoon in Het Nieuwsblad; "Hij deed het niet expres."

Het is zeker niet de eerste keer dat Fellaini in het nieuws komt omwille van zijn wapperende ellebogen. Het zit nu eenmaal ingebakken in zijn spel. "Marouane deed het niet met opzet", zegt vader Abdellatif. "Heb je gezien hoe die Welshmen hun voetje zetten? Heb je gezien wat ze met Mertens deden? Er moest viriel gespeeld worden, en dat heeft Marouane gedaan. Maar nooit wou hij iemand blesseren."

En vader Fellaini ging verder: "Marouane heeft in zijn carrière trouwens nog nooit iemand met opzet geblesseerd. Je moet ook beseffen dat Marouane zeer groot is. Als hij in duel gaat met een kleine speler, bevinden zijn ellebogen zich ter hoogte van het gezicht van zijn tegenstander. Tegen zijn wil. Marouane heeft een slechte reputatie maar daar spot hij mee. Hij weet van zichzelf dat hij geen vuile speler is en recht in de spiegel kan kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties