Sprokkels: Zidane niet langer illegaal op de bank

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Sprokkels: Zidane niet langer illegaal op de bank
Foto: © Photonews

De interlandbreak zit er inmiddels op en dus kunnen de clubcompetities weer zegevieren. Ondertussen blijft de voetbalwereld ons voorzien van een pak nieuwtjes. Onze redactie goot de kleine berichten in een handig overzicht.

  • Zinedine Zidane mag opnieuw zonder schroom plaatsnemen op de bank bij het tweede elftal van Real Madrid. Omdat Zidane niet over het vereiste diploma beschikte, bezondigde Real zich aan het trucje dat we in België ook vaak zien. De assistent, wél gediplomeerd, werd aangesteld als hoofdcoach. De bond kreeg het in de mot en schorstte beide heren voor drie maand. Real ging in beroep en kreeg gelijk.

  • De Egyptenaar Shawky Gharib is niet langer de bondscoach van zijn land. Hij kreeg de bons na de niet-selectie voor de komende Afrika Cup.

  • Kevin De Bruyne roept zijn volgers op om mee de beste Keep It Simple-foto te selecteren. De winnaar krijgt een gesigneerd truitje van de Rode Duivel.

  • Arsenal en Lukas Podolski gaan spoedig rond de tafel zitten. De Duitse international wil absoluut meer aan spelen toekomen.
  • Bastian Schweinsteiger zit in de selectie voor de wedstrijd tegen Hoffenheim. Schweini was na het WK maanden out met een knieblessure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties