Jestrovic pakte Mitrovic aan: "Vrouwen, eten en uitgaan is voor later"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 11 reacties
Jestrovic pakte Mitrovic aan: "Vrouwen, eten en uitgaan is voor later"
Foto: © SC

Nenad Jestrovic heeft zijn poulain weer op het juiste spoor gekregen. Aleksandar Mitrovic werkt als een gek om de doelpunten te maken die van hem verwacht worden. Maar daar was een hartig gesprek voor nodig nadat de spits zich laten gaan had.

"Hij heeft zich bij de nationale ploeg laten gaan", aldus Mitrovic in HLN. "Hij kwam terug met vijf kilo overgewicht. Een catastrofe! Aleksander bewoog nog weinig op het veld, liep amper en speelde geen kansen meer bij elkaar. Ik heb toen een goed gesprek met hem gehad."

"Ik zei tegen Aleksandar: 'Vrouwen, eten en uitgaan is voor later. Nu moet je je concentreren op het voetbal, want elke kind in Servië en in België droomt ervan om voor zo'n fantastische club als Anderlecht te mogen spelen'. Hij heeft die les begrepen."

Hij werkt met een atletiekkampioen

Mitrovic werkt zich sindsdien uit de naad. Met een persoonlijke conditietrainer. "Wie? Meneer Popovic, een gewezen atletiekkampioen. Hij traint met Aleksandar onder meer op explosiviteit. Weet je dat hij elke ochtend om 7 uur opstaat om zijn oefeningen af te werken?"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties