Lovendegem en Rapide Lebbeke krijgen wat hen toekomt

Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem en Rapide Lebbeke krijgen wat hen toekomt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vooral in de eerste helft konden de toeschouwers genieten van een aangename wedstrijd tussen twee ploegen die op zoek gingen naar de volle buit. De bezoekers openden de score en aan de rust was alles te herdoen.

Rapide zorgde voor het eerste gevaar en Tim Helin bleef attent bij een kopbal van Yannick Van Impe (8’) en Nico Vanderhaegen verlengde een voorzet naast (18’). Vanderhaegen vond Lendert Putteman die mooi aflegde voor Maarten Cooreman en de bezoekers mochten juichen (20’). Lovendegem herstelde het evenwicht maar Michiel Van Lerbeirghe liftte een voorzet van dichtbij over (29’). Aan de overzijde had Helin een goede reflex nodig toen Van Impe op doel besloot (30’). De thuisploeg nam het heft in handen en Kenneth Leemans gooide zich in de baan bij een poging van Stijn Dekeukeleire (36’). Met een knappe save kon de bezoekende portier een kopbal van Kevin Van Geem in hoekschop werken (37’). De hoog klimmende Michiel Wettinck kopte de corner onder de lat (38’).

Lovendegem ging na de pauze door op zijn elan en Leemans moest plat op een schot in de draai van Dekeukeleire (53’). Rapide nam over maar Van Impe kopte een voorzet van Mohamed Dahmany nipt naast (59’). Toen Vanderhaegen snel counterde ging Jens Van Slycke op de rand van de rechthoek in de fout en mocht gaan douchen. Van Impe krulde de vrije trap net naast de kruising (72’). Leemans was bij de pinken op een knal van Frank Van Kouteren na hoekschop (83’) en stond op de goede plaats toen Wettinck een voorzet verlengde (85’).

Volgende zaterdag is Rapide Lebbeke gastheer voor Maldegem. Lovendegem trekt zondag naar Kruibeke.

SKDJ Lovendegem: Helin, Van De Voorde, Van Der Linden (46’ Vervaet), Ampe, Van Geem, Dekeukeleire, Blomme, Van Kouteren, Van Slycke, Martens (66’ Van Brackel), Van Lerbeirghe (33’ Wettinck).

Rapide Lebbeke: Leemans, Dahmany (75’ De Block), De Visscher, Wauters, Verdeyen, Van Nijvel, Putteman, Bossekota, Cooreman, Vanderhaegen, Van Impe.

Doelpunten:20’ Cooreman 0-1, 38’ Wettinck 1-1

Kaarten: geel: 26’ Blomme, 82’ Verdeyen, 82’ Bossekota. Scheidsrechter: Frank Bruggeman

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties