Reactie Vanhaezebrouck opgelucht: "Hardbevochten en moeilijk, maar we zijn door"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Vanhaezebrouck opgelucht: "Hardbevochten en moeilijk, maar we zijn door"
Foto: © Photonews

Hein Vanhaezebrouck was zichtbaar opgelucht na de 0-1 overwinning op Lommel. Opdracht volbracht in 90 minuten, dat volstaat.

Robby Morren in Lommel

Gent kende helemaal geen makkelijke avond in Lommel. "Zij speelden goed georganiseerd, het was een stugge tegenstander. Je mag gerust weten dat ik liever naar bepaalde eersteklassers ga dan naar Lommel", aldus Vanhaezebrouck.

De Limburgers boden goed weerwerk en hadden altijd de 1-1 moeten scoren. "Zij hadden twee goede kansen en die gingen gelukkig niet binnen. Eigenlijk had die jongen altijd moeten scoren en dan stevenden we af op verlengingen."

Lommel was voor mij geen verrassing

"Dat Lommel zo goed voetbalde is voor mij geen verrassing.We hadden een hele moeilijke eerste helft en ze hadden zich aangepast aan ons. Ik was blij met de reactie van mijn spelers na de rust. Toen namen we onmiddellijk de bovenhand."

Toch was hij tevreden en benadrukte de coach de positieve zaken. "We hebben de klus geklaard in 90 minuten. Het was moeilijk en hardbevochten, maar we zijn door. We zijn nog op 2 fronten actief en dus hebben we 2 doelen: de Beker en play-off 1. We hebben een zware loting, nu wacht Lokeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties