Henkinet is klaar om rol Keet over te nemen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Henkinet is klaar om rol Keet over te nemen
Foto: © Photonews

Laurent Henkinet kreeg gisteren drie doelpunten om de oren in de bekerpot tegen Club Brugge. De reservedoelman van KV Kortrijk trof echter geen schuld en is klaar om zich in januari te bewijzen. "En dan zien we wel wat er staat te gebeuren."

Cédric De Volder in Kortrijk

In de Beker van België krijgt Laurent Henkinet namelijk de voorkeur op Darren Keet. Al eindigde het avontuur gisteren tegen Club Brugge. "Het is natuurlijk nooit leuk om drie doelpunten te slikken, maar in de eerste helft had ik enkele goede reflexen in huis."

"We hadden in de eerste helft meer kansen dan Club", gaat de doelman verder. "Maar het typeert grote ploegen dat ze geduldig afwachten en toeslaan op het juiste moment. Al blijft het natuurlijk een teleurstelling."

Ik wil mijn steentje bijdragen in de race richting play-off 1

Henkinet bewees echter dat de Kerels op hem kunnen rekenen. En laat Keet in januari nu op de Afrika Cup vertoeven. "Ik wil alleszins mijn steentje bijdragen in de race richting play-off 1", besluit het voormalige sluitstuk van onder meer STVV en Standard. "Ik wil me alvast bewijzen en dan zien we wel, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties