Blauw-zwart in de miserie: Engels terug out, problemen op de backs

Blauw-zwart in de miserie: Engels terug out, problemen op de backs
Foto: © Photonews

Zondag speelt Club Brugge tegen Zulte Waregem. De ziekenboeg achterin zit eivol voor deze West-Vlaamse derby. Rest de vraag: wie zal er spelen achterin? Het is zoeken naar opties, want op beide backs zijn er problemen. En Bjorn Engels verteerde zijn eerste groepstraining niet goed.

Cédric De Volder in Brugge

Bjorn Engels trainde gisteren voor het eerst terug met de groep mee. Tot zover het goede nieuws, want de centrale verdediger is meteen terug out. Hij kreeg een reactie in de knie.

"Dat is normaal na een operatie", doet Michel Preud'homme uit de doeken. "Zolang je individueel traint, voel je niets. Maar je eerste groepstraining ... dan kan er al eens iets gebeuren."

Quid LB en RB?

Maar Preud'homme heeft nog problemen: "Laurens De Bock heeft een spierscheurtje in de zij en is buiten strijd", aldus de blauw-zwarte oefenmeester. En of Meunier met een contractuurtje in de hamstrings zal kunnen spelen? De kans lijkt zeer klein.

Er zijn nog opties, maar echt legio zijn ze niet meer: Gato Silva op rechtsachter en Davy De fauw op links? Timmy Simons een rijtje achteruit? Of krijgt Nikola Storm een kans? "Op training heeft hij laten zien dat hij het kan belopen op rechts."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties