Reactie Gounongbe is back: "Toch liever in andere omstandigheden"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Gounongbe is back: "Toch liever in andere omstandigheden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo - Waasland-Beveren: halfweg de tweede helft weerklonk een luid applaus in het Kuipje. Gounongbe maakte na een wekenlange afwezigheid zijn wederoptreden.

Door Robby Morren

Westerlo verloor de belangrijke wedstrijd, maar kan wel opnieuw rekenen op zijn topschutter. Een hart onder de riem voor een club in moeilijkheden, maar Gounongbe zelf is duidelijk nog niet helemaal de oude.

"Het was moeilijk om in te vallen. Het was een match met heel veel duels, veel strijd op een zwaar en nat veld", gaf de goalgetter toe. "Ik was wel blij dat ik opnieuw op het veld stond, maar ik had mijn wederoptreden liever onder andere omstandigheden gemaakt."

We mogen volgende week absoluut niet verliezen tegen Lierse

De Kemphanen moeten terugblikken op een schamele 1 op 18. "Een seizoen is heel lang en onderweg kom je moeilijke momenten tegen. Wij zitten nu in een moeilijke periode. We mogen volgende week tegen Lierse absoluut niet verliezen, eigenlijk moeten we die wedstrijd winnen."

Nochtans kende Westerlo een geweldig seizoensbegin en stond het een tijdlang in de top zes. "We hebben veel geblesseerden en ons doel is altijd geweest om play-off 3 te vermijden. We hebben nooit play-off 1 ofzo als doel gesteld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties