De Kempense derby bracht spektakel én leuke momenten

De Kempense derby bracht spektakel én leuke momenten
Foto: © SC

De Kempense derby was met zes goals best een aardig schouwspel. Maar in de marge van de wedstrijd gebeurden er nog enkele leuke dingen. Wij zetten ze even op een rijtje.

De supporters amuseerden zich

Twee Kempense ploegen, dan weet je het wel... De gezangen gingen over en weer. Van klassiekers als 'in tweede klas is 't oek plezant' over 'oep ale bakkes' tot 'tzen boerkes uit Westel'.

Gumienny kop van jut

Ref Serge Gumienny had geen makkelijke avond. Hij trok in totaal negen gele kaarten en kreeg het vooral van de Lierse-aanhang zwaar te verduren. Op een bepaald moment kreeg hij na de zoveelste beslissing in hun nadeel zelfs een sarcastische staande ovatie.

Zizo maakte het grappig

Zizo mocht op een bepaald moment een vrije trap nemen, maar de bal lag niet dicht genoeg tegen de zijlijn volgens Gumienny. Nochtans stond hij al buiten. Zizo legde ostentatief de bal dan maar buiten. Grappig voor het hele stadion behalve voor Gumienny, die hem beloonde met een gele kaart.

Stojanovic goed verstopt

Lierse-coach Stojanovic mag tot 20 december niet op de bank plaatsnemen. Maar ook in de tribune vonden we hem niet. Zou hij zich ergens verstopt hebben met een radio-installatie?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties