Milosevic nog niet van Anderlecht, maar voorbereiding nu al verstoord

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 72 reacties
Milosevic nog niet van Anderlecht, maar voorbereiding nu al verstoord
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is wachten op de bevestiging van de transfer van Alexander Milosevic naar RSC Anderlecht. De Zweedse international vertoefde gisteren naar verluidt opnieuw in Brussel. De voorbereiding van de verdediger is door een vriendschappelijke interland alvast verstoord.

De papierwinkel moet dan wel nog in orde gebracht worden, maar de speler liet gisteren in de Zweedse pers al blijken dat hij voor RSC Anderlecht gaat voetballen. "Ik heb geen deadline gekregen van Anderlecht, maar het zal niet lang meer duren", liet hij optekenen.

Besnik Hasi kreeg wel meteen minder goed nieuws te verwerken. De oefenmeester van paars-wit wil Milosevic natuurlijk zo snel mogelijk inpassen, maar die voorbereiding is meteen verstoord. De verdediger is opgeroepen voor een vriendschappelijke interland met Zweden... in Dubai.

En nu ook Scholz nog?

Bovendien is de kans groot dat de landskampioen nog een tweede verdediger zal aantrekken. De piste van Alexander Scholz blijft namelijk concreet. Dat laat Het Nieuwsblad weten. En op die manier is er meteen een alternatief om een eventueel vertrek van Chancel Mbemba in het tussenseizoen op te vangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties