Naessens blikt terug: "Ik heb mijn hoogtepunten gespaard voor 2015"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Naessens blikt terug: "Ik heb mijn hoogtepunten gespaard voor 2015"
Foto: © SC

2014 is ondertussen achter de kiezen en vannacht verwelkomden we met z'n allen 2015. Het was met het WK in Brazilië alvast een topjaar voor het Belgische voetbal. Jens Naessens is dan weer blij dat de jaargang voltooid verleden tijd is.

Door Cédric De Volder

2014 was namelijk geen Grand Cru voor Jens Naessens. De flankaanvaller lag bijna permanent in de lappenmand, maar vierde de voorbije weken alsnog zijn rentree én debuut bij KV Mechelen.

"Het was een jaar om snel te vergeten", aldus Naessens in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik heb door blessures amper gespeeld. Het dieptepunt was mijn laatste week bij Zulte Waregem. Een hoogtepunt? Dat heb ik gespaard voor de komende maanden." (lacht)

Het dieptepunt was mijn laatste week bij Zulte Waregem

Naessens vierde de jaarwisseling met een groepje vrienden in de Ardennen. "De voorbije jaren hebben we gevierd in Parijs en Amsterdam. Het was eigenlijk de bedoeling om naar Londen te trekken, maar dat ging niet door."

Al kan je in België natuurlijk ook goede voornemens maken. "Ik hoop eerst en vooral blessures te vermijden. Verder hoop ik gewoon om mijn oude niveau snel te halen. Dan kan ik KV Mechelen van doelpunten voorzien, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties