Cercle betaalt niet mee aan nieuw veld Jan Breydel

Caroline Tonnelier
| 179 reacties
Cercle betaalt niet mee aan nieuw veld Jan Breydel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag werd in Brugge gestart met het aanleggen van een nieuw terrein in het Jan Breydelstadion. Dat gebeurt op initiatief van Club Brugge.

Blauw-zwart contacteerde de buren van Cercle Brugge wel met de vraag om een bijdrage te leveren. De vereniging antwoordde echter dat het daarvoor niet over de nodige financiële middelen beschikt. Dat staat te lezen op de website van Club Brugge

De koploper wil in de ideale omstandigheden de rest van het seizoen kunnen afwerken. "De laatste weken werd duidelijk dat de kwaliteit van het veld te snel achteruit ging", zo klinkt het. Nadat een aantal firma's werden gecontacteerd voor advies werd snel met de werken gestart. "Omwille van de goede weersomstandigheden, de absolute noodzaak en het gebrek aan een voetballuwe periode in de toekomst werden de werken opgestart."

Twaalf wedstrijden tussen midden januari en eind februari

Club Brugge staat in voor de pré-financiering. De West-Vlamingen hopen wel nog dat de stad Brugge tussenkomt in de kosten. Tussen midden januari en eind februari staan liefst twaalf wedstrijden op het programma in het Jan Breydelstadion. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties