Galatasaray en zaakwaarnemer Sneijder verbazen met statement

Galatasaray en zaakwaarnemer Sneijder verbazen met statement
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wesley Sneijder maakte in het najaar van 2014 niet de meest gelukkige indruk in Turkije en dus leek het ten zeerste in de lijn der verwachtingen te liggen dat er de komende dagen of weken een overeenkomst met Juventus zou worden getekend. Maar dan toch niet, blijkbaar ...

De vraag de voorbije dagen was of de clubs er zouden uitkomen voor de transfersom. De Oude Dame mikt op een transfersom van om en bij de 7,5 miljoen, terwijl de Turken er graag 10 miljoen zouden willen uitslepen.

Vandaag is de berichtgeving echter helemaal omgeslagen. In de Turkse media staat het duidelijk: "Sneijder vertrekt niet. En wie hem wil halen, zal 20 miljoen - de afkoopclausule - moeten neerleggen. Geen 5, geen 7,5 of geen 10, maar 20 miljoen", aldus vicevoorzitter Abdurrahim Albayrak.

Hij zal niet vertrekken

En ook de makelaar van de Nederlandse international - Guido Albers - is met een opmerkelijke uitspraak gekomen: "Hij voelt zich hier heel goed, hij zal dus niet vertrekken. In de zomer gaan we praten over een contractverlenging."

De Turkse club staat er financieel echter niet al te goed voor. In Italië zullen ze hier dus vooral een manier zien om de prijs op te drijven, de soap kan de komende weken dus gerust doorgaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties