Tienen legt schuld schorsing bij 'onrechtvaardige' eisen Franse spelers

Tienen legt schuld schorsing bij 'onrechtvaardige' eisen Franse spelers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De VZW RFC Tienen-Hageland, het bestuur van de club, heeft op zijn website laten weten dat het zo snel mogelijk de schorsing van de club wil laten opheffen. Maar daarbij moet er wel een regeling getroffen worden met enkele spelers.

De VZW legt de schuld immers bij enkele Franse spelers, die volgens hen onterechte bedragen vragen. "VZW RFC Tienen-Hageland neemt kennis van de beslissing van het Uitvoerend Comité van de KBVB om KVK Tienen te schorsen van sportieve activiteiten n.a.v. de geëiste tegoeden aan de Franse spelers die de club als onrechtvaardig beschouwt", luidt de mededeling.

"De club stelt alles in het werk om snel tot een afdoende oplossing te komen om de schorsing ongedaan te maken en de sportieve activiteiten van alle ploegen zo snel mogelijk te hervatten. De toekomst van het stamnummer 132 staat voorop.

"In het belang van een snelle oplossing legt de club op dit moment geen verdere verklaringen af. De geplande oefenwedstrijd tegen Fortuna Sittard vindt in de context van deze gebeurtenissen niet plaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties