Torres: "Het kunnen nog negentig heel lange minuten worden"

Jeroen Evens
| 0 reacties
Torres: "Het kunnen nog negentig heel lange minuten worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fernando Torres kon zich maar moeilijk een betere terugkomst voorstellen in het Estadio Vicente Calderon. Zijn Atlético Madrid versloeg woensdagavond aartsrivaal Real in eigen stadion in het kader van de Copa del Rey met 2-0. "Real Madrid verslaan voelt altijd goed", liet El Nino weten.

Een geslaagde rentree, dat is het minste wat we kunnen zeggen. “Het resultaat en de sfeer in het stadion waren fantastisch”, volgens Torres. De Spanjaard vierde zijn terugkomst in Madrid met een basisplaats, maar kwam zelf wel niet tot scoren toe.

Fernando Torres mocht van coach Simeone een uur volmaken. “Ik ben erg blij met mijn rentree”, vertelt de aanvaller, “Real Madrid verslaan voelt goed. Maar dat doet het altijd als je wint van een van de beste teams ter wereld.”

De terugwedstrijd in Santiago Bernabeu staat geprogrammeerd op donderdag 15 januari. “Deze overwinning geeft ons alle mogelijkheden om door te gaan naar de kwartfinales, al zijn we er zeker nog niet”, weet Torres nog te vertellen, “Het kunnen nog negentig heel lange minuten worden". Wij kijken er alleszins al naar uit.

Bekijk hier een samenvatting van de debuutwedstrijd van Torres tegen Real Madrid:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties