Transfergeruchten 9/1: Sneijder toch niet weg

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 7 reacties
Transfergeruchten 9/1: Sneijder toch niet weg
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transferperiode komt stilaan onder stoom. De meeste teams zijn op stage, maar de scouting blijft naarstig verder werken. Ook vandaag zetten we de opvallendste geruchten in de kijker.

  • Er lijkt dan toch geen schot te komen in een transfer voor Wesley Sneijder. De Nederlandse international wilde Galatasaray verlaten en Juventus lag op de loer. Galatasaray wil echter 12 miljoen en dat ligt ver verwijderd van de zeven die Juventus bood. 
     
  • De New York Red Bulls hopen Sacha Kljestan weg te plukken bij Anderlecht. De Amerikaanse eersteklasser zou volgens Het Laatste Nieuws weldra met een serieus bod op de proppen komen.
  • AA Gent heeft de Nederlands-Afghaanse middenvelder Esmat Shanwary (21) van Achilles '29 op proef, dat meldt Het Nieuwsblad. Hij wil zich in de kijker spelen bij de beloften.
     
  • Atletico Madrid heeft zich versterkt met Cani. De middenvelder komt op huurbasis over van Villarreal.
  • Valencia heeft een overnemer gevonden en dus beschikt de Spaanse topclub opnieuw over het nodige kapitaal. Bijvoorbeeld om Alvaro Negredo, momenteel gehuurd van Man City, komende zomer definitief over te nemen voor zo'n 25 miljoen euro.
  • Standard hoopt nog steeds Imoh Ezekiel terug te halen naar Sclessin. "Zijn terugkeer zou een fameus geschenk zijn, maar meer dan de wens uitdrukken, kunnen we niet doen", aldus T1 Vukomanovic in Het Laatste Nieuws.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties