Gedecimeerd Anderlecht moet oppassen voor gewapend Lierse

Gedecimeerd Anderlecht moet oppassen voor gewapend Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het lijstje afwezigen bij Anderlecht is indrukwekkend te noemen. Bij Lierse daarentegen is er versterking gearriveerd tijdens de wintermercato. Kan de rode lantaarn verrassen in het Astridpark?

We gaan ze nog eens oplijsten, de afwezigen bij Anderlecht: Conte, Kudimbana, Acheampong, Mbemba (Africa Cup), Suarez, Nuytinck en Praet (geblesseerd). Daarnaast zijn er ook nog Vanden Borre (op de bank, want nog niet volledig fit) en N'Sakale en Kawaya die deze week niet volledig meetrainden. Mitrovic is dan weer geschorst.

Alvarez in de basis?

Het is veel, zelfs voor een topclub. De kern is al niet zo ruim en dus moest Hasi zijn wedstrijdselectie stofferen met al het nog overgebleven materiaal. Waaronder heel wat jongens uit de beloftenkern zoals Aaron Leya Iseka, Hervé Matthys, Oswal Alvarez, Mehdi Tarfi en Liam Bossin. Die trainen wel regelmatig mee met de A-kern, maar kregen nog niet te veel kansen.

Vermoedelijk elftal van paars-wit: Proto, Colin, Heylen, Deschacht, N'Sakala, Defour, Tielemans, Dendoncker, Alvarez, Cyriac, Najar.

Drie nieuwkomers in de basis?

Lierse heeft dan weer heel wat meer keuze. Trainer Stojanovic zag vier versterkingen arriveren en met Etien Velikonja heeft hij zelfs één van de beste Slovenen tot zijn beschikking. De 26-jarige spits moet voor meer doelpunten gaan zorgen.

Dusan Micic en Daniel Mojsov komen ook in aanmerking voor een basisplaats. Brice Ntambwe, Belgisch jeugdinternational, zal dan weer nog wat geduld moeten uitoefenen.

Loopt Anderlecht in op Club? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je 'slechts' 72 euro op. Een gok op een verrassing van Lierse kan je echter heel wat meer laten opstrijken? Dan mag je 690 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties