Reactie Simon maakte zijn debuut: "Tegen Lokeren start ik, hoop ik"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Simon maakte zijn debuut: "Tegen Lokeren start ik, hoop ik"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Moses Daddy-Ajala Simon brak in ruwweg de 80ste minuut van de uitwedstrijd bij Moeskroen zijn moment aan. Hij mocht zijn debuut maken. De nieuweling reageerde enthousiast én ambitieus.

Sander De Graeve in Moeskroen

Van het warme trainingskamp in Spanje naar de kou in België het was een overgang voor de Nigeriaan. "Het was koud, maar tegelijkertijd was het een geweldige start voor ons. We wonnen de match, hé", aldus de Nigeriaanse aanwinst van AA Gent na de wedstrijd.

Hij liet zich op die tien minuten twee keer opmerken. Eerst ging hij neer in de zestien. "Ja, ik kreeg een duw wanneer ik mijn man voorbij ging. Ik denk dat de ref het niet gezien heeft." Een dribbel later gaf hij bijna een assist. "Voor Laulau, hé", wijst Simon naar Depoitre. Het was een goed begin van de aanvaller.

Voor mij is elke match een derby

Nu op naar de match tegen Lokeren. "Of ik wist dat het een derby is? Neen, maar voor mij is elke match een derby. Tegen Lokeren ga ik starten", flapt hij eruit. "Dat hoop ik toch", haast hij zich met de verbetering.

Die andere aanwinst, Haris Hajradinovic, mocht ook proeven, maar hij kwam er maar helemaal aan het eind op. "Twee minuten is ook al een positief begin, hé", lacht Simon zoals steeds zijn tanden bloot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties