#CLUKVM: Wat we afgelopen vrijdag hebben geleerd...

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 45 reacties
#CLUKVM: Wat we afgelopen vrijdag hebben geleerd...
Foto: © Photonews

Club Brugge en KV Mechelen hielden het afgelopen vrijdag op een 1-1-gelijkspel. Morgen staan beide teams opnieuw tegenover elkaar, deze keer in de terugwedstrijd van de kwartfinale van de Cofidis Cup. Wat nemen de hoofdrolspelers best mee?

Door Cédric De Volder

Dé les voor Club Brugge: Mechelse tegenprikken vermijden

En dat zal Michel Preud'homme er zeker en vast inpeperen. Malinwa tekende afgelopen vrijdag namelijk voor de perfecte tegenaanval op Olympia. Afwerker van dienst: Jens Naessens. 

"Maar we moeten nu vooral de rust bewaren", klinkt het bij Vladan Kujovic en Lior Refaelov in koor. "Al is het in de beker opletten voor tegendoelpunten. Maar we zijn als team een pak beter dan KV Mechelen."

Dé les voor KV Mechelen: alles is mogelijk dit blauw-zwart

De Maneblussers keken Club dit seizoen al drie keer in de ogen en verloren nog geen enkele keer. Meer zelfs: Mechelen is het enige team dat er dit seizoen al in slaagde om blauw-zwart een nederlaag aan te smeren. 

"We geloven vol in onze kansen", klinkt het bij Jens Naessens. "Wat we moeten doen om hier de volle buit te pakken? Met dezelfde mentaliteit en inzet voetballen als vrijdag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties