Coucke stoomt door met zijn Kustboys: "Volgend jaar draaien we op een budget van tien miljoen euro of meer"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Coucke stoomt door met zijn Kustboys: "Volgend jaar draaien we op een budget van tien miljoen euro of meer"
Foto: © Photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Marc Coucke zette gisteren het nieuwe jaar in met KV Oostende. Dat doet de voorzitter tradititiegetrouw met zijn 'State of the Weireldploegsje'. "We hebben natuurlijk ook onze dromen. Maar het zal niet voor dit seizoen zijn."

Cédric De Volder in Oostende

KV Oostende koos eigenlijk niet het beste moment uit om het glas te heffen op het nieuwe jaar. The Kustboys gingen afgelopen zaterdag nog met historische 1-7-cijfers onderuit tegen KV Kortrijk.

"En dat was een probleem", kan Marc Coucke er nog om lachen. "Ik had mijn speech al geschreven. Uiteindelijk maakt het qua punten niet uit om met 0-1 of met 1-7 te verliezen, hé. Voor de spelers die dit lezen: probeer het geen tweede keer." (lacht)

Die 1-7-nederlaag was een probleem. Ik had mijn speech namelijk al geschreven

Maar het gaat goed met the Kustboys. De voorzitter kondigde alvast de bouw van een nieuwe voetbaltempel aan (lees via DEZE LINK) en ook op sportief vlak is Coucke tevreden van zijn speeltje.

"Iedereen wees me er voor het seizoen nog op dat de meeste clubs pas in het tweede seizoen op het hoogste niveau degraderen. Maar we zitten waar we hoopten te zitten en hebben momenteel zes punten meer dan vorig seizoen op hetzelfde moment."

Nochtans schreeuwde de voorzitter voor het seizoen nog van de daken dat een PO1-ticket of een bekerfinale op tijd en stond welkom is. "Maar natuurlijk hebben we ook onze dromen! Maar het zal niet voor dit seizoen zijn, hé." (lacht)

Budget van tien miljoen euro

"Volgend seizoen gaan we op een budget van tien miljoen euro draaien", besluit de excentrieke zakenman. "Of zelfs nog een tikkeltje meer. Ook onze spelerskern gaat erop vooruit. Tegenwoordig twijfelt niemand nog over het project van KV Oostende."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties