Lierse-fans moeten wel nog geloven: "Maar vooral Radzinski wordt een pak kwalijk genomen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Lierse-fans moeten wel nog geloven: "Maar vooral Radzinski wordt een pak kwalijk genomen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse SK staat voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Een verlies tegen Waasland-Beveren staat garant voor een strijd in play-off 3. En dat beseffen ook de geel-zwarte fans. "Maar we moeten nu vooral als één blok achter onze club gaan staan."

Door Cédric De Volder

  • Uitspraken Tomasz Radzinski liggen nog steeds zwaar op de maag
  • Stanley Menzo? "Diezelfde mensen vonden dat er iets moest gebeuren."
  • Er is 'iets' op til: terug naar het oude Lierse?

Het is dezer dagen zwaar om een fan van Lierse SK te zijn. De Pallieters staan op een troosteloze laatste plaats, slikken doelpunten bij de vleet en worden door Jan en alleman al naar play-off 3 gestuurd.

"Ik moet je niet vertellen dat er ontgoocheling heerst bij de fans", vertelt Marc De Noël van het Supportersverbond van Lierse. "Maar we moeten als één blok achter onze club blijven staan. Ik zeg niet dat we ons gaan redden, maar in het verleden hebben er zich nog mirakels voltrokken."

Ik zeg niet dat we ons gaan redden, maar in het verleden hebben er zich nog mirakels voltrokken

De Noël wil geen schuldige met de vinger wijzen voor de malaise, maar het staat buiten kijf dat Maged Samy en Tomasz Radzinski in de vuurlinie staan. "De fans nemen vooral Radzinski zijn uitspraken (volgens de TD was PO3 enkele weken geleden al een feit, nvdr.) kwalijk."

Compleet verkeerd signaal

"Op dat moment stonden we amper drie punten achter op de rest van het pak. En wat doet Radzinski? Hij heeft een compleet verkeerd signaal naar de spelersgroep. Zelfs op dit moment wil ik niet zeggen dat het voorbij is. Maar dan moeten we wel absoluut winnen van Waasland-Beveren."

Volgens de Belgische voetbalwereld namen de Pallieters de verkeerde beslissing door Stanley Menzo de laan uit te sturen. "Maar diezelfde mensen vonden op dat moment ook dat de club iets moest doen", slaat De Noël de nagel op de kop. "Achteraf is het altijd gemakkelijk praten."

"Ik kan nu wel al zeggen dat er iets op til is", besluit de spreekbuis van het Supportersverbond. "We hebben goede gesprekken met de club achter de rug en de fans hebben nu al meer inspraak. Ik hoop dan ook dat onze club binnenkort opnieuw zal aanleunen bij het oude Lierse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties