Rolstoeldansen of helpen op de boerderij? Geen probleem voor Racing Genk!

Rolstoeldansen of helpen op de boerderij? Geen probleem voor Racing Genk!
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Gisteren was het officieel Blue Monday. Dat is de meest deprimerende dag van het jaar volgens wetenschappers. Racing Genk en Unibet sloegen de handen in elkaar om daar iets aan te doen. Wat dacht je van helpen op de boerderij of een les Frans door Genkspelers? Het kon allemaal!

Een hele week hadden supporters van Racing Genk tijd om verzoekjes in te sturen. Racing Genk lanceerde de campagne samen met sponsor Unibet. Zo wou het de winnende fans toch een leuke dag bezorgen op de meest deprimerende dag van het jaar.

Er stroomden zoveel inzendingen binnen dat het moeilijk werd voor de jury om vijf voorstellen te kiezen. Een les Frans, hulp op de boerderij, koken voor studenten of zelfs een lesje rolstoeldansen ... het waren maar een deel van de vele voorstellen.

Officiële feestdag

Dus gaat Racing Genk het jaarlijks doen: "De massale inzendingen en de overgelukkige supporters hebben ons overtuigd", aldus Davy Vanhaen, communitymanager bij de Limburgse club. "Vanaf nu is Blue Monday de officiële feestdag van de supporters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties