Reactie De weg naar een blauw-zwarte bekerfinale ligt open: "Een derby zou leuk zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
De weg naar een blauw-zwarte bekerfinale ligt open: "Een derby zou leuk zijn"
Foto: © Photonews

Club Brugge is ondertussen als enige eersteklasser al honderd procent zeker van de halve finale van de Beker van België. Vandaag kent blauw-zwart de tegenstander. "Het klopt dat de finale nu echt wel een must is", geeft Thomas Meunier toe.

Cédric De Volder in Brugge

Het werd bij de loting van de Beker van België al van de daken geschreeuwd door de fans van Club Brugge: de weg naar de finale ligt open. Enkel Cercle Brugge of Sporting Charleroi kan de troepen van Michel Preud'homme nog een tripje naar de Heizel ontzeggen.

Ook Thomas Meunier heeft er alvast een goed oog in. "We moeten nu simpelweg naar de finale. Het is al vijf jaar geleden dat Club Brugge nog eens in de halve finale stond. Dit is hét jaar van blauw-zwart. We moeten het kampioenschap en de Beker winnen."

Dit is hét jaar van blauw-zwart. We moeten het kampioenschap en de Beker winnen

"Ik ben jammer genoeg geschorst voor de volgende bekerwedstrijd", vertelt Ruud Vormer. "Maar de jongens zullen zonder me ook wel winnen, hé. Maar nu moet de focus eerst en vooral terug op de competitie."

Brandon Mechele was dan weer voorzichtiger in zijn bewoordingen. "De weg naar de finale ligt niet open. Op papier was KV Mechelen ook geen probleem, maar dat is anders uitgedraaid. Of ik een voorkeur heb voor de halve finale? Een derby zou leuk zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties