Vossen is eerlijk: "Ik moest weg bij Genk"

Vossen is eerlijk: "Ik moest weg bij Genk"
Foto: © SC

Jelle Vossen heeft zijn relaas van zijn bewogen transfer naar Middlesbrough nog eens gedaan. De spits koos voor de moeilijke weg, maar heeft daar nog geen seconde spijt van gehad.

  • Vechten voor basisplaats
  • Oostende was serieus voorstel
  • Moest weg bij Genk

Bij Genk was zijn verhaal over. "Er was zoveel gebeurd bij Genk dat ik had uitgemaakt: ik moet weg. Ik was helemaal toe aan een nieuwe ervaring. Weer van nul beginnen. In Genk stond ik altijd in de ploeg, of ik nu goed trainde of niet. Zolang ik maar fit was", is hij eerlijk in S/V Magazine.

Keuze tussen Middlesbrough en Oostende was snel gemaakt

"Hier moet ik weer vechten en top zijn op training om een basisplaats te krijgen. Die uitdaging had ik nodig. Middlesbrough was een bewuste keuze: ik wist dat het mij al anderhalf jaar intensief volgde. En de club wil promoveren. Ik ben een spits: dan speel je liever in tweede klasse aan de top dan in eerste tegen de degradatie."

Vossen had ook de keuze om voor een aantrekkelijk loon in Oostende te gaan spelen, maar die keuze was snel gemaakt. "Mijn ouders zijn gaan luisteren. Een heel serieus voorstel, maar mijn prioriteit lag elders. Als je de keuze hebt tussen Middlesbrough en Oostende, moet je niet naar Oostende gaan", aldus Vossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties