Reactie Vanaken haalt gram met gelijkmaker: "Maar 1 man heeft de match vandaag beslist"

Vanaken haalt gram met gelijkmaker: "Maar 1 man heeft de match vandaag beslist"
Foto: © photonews

De 3-3 van Hans Vanaken was - na knap voorbereidend werk van Odoi - de kroon op een mooie voetbalnamiddag. Toch was de aanvallende middenvelder allerminst tevreden van het scoreverloop. Reden? Volgens Vanaken een duidelijke fout op hem bij de 2-3.

  • Dubieus duel vlak voor de 2-3
  • Vanaken zet het zelf recht met gelijkmaker
  • Toch ontevreden na de partij

De feiten: Hannes Van Der Bruggen en Hans Vanaken vechten een robbertje met elkaar uit op het middenveld. Hans Vanaken verliest uiteindelijk de bal, de daaropvolgende pass levert via Simon Moses de 2-3 op.

Even daarvoor had Vanaken na een fout al geel gekregen en sakkerde hij. De 3-3 was dan ook een welkome manier om de frustraties een halt toe te roepen. "Maar 1 man beslist vandaag de uitslag", bleef de Limburger boos.

Van Der Bruggen: "Arbiter fluit niet"

"Mijn doelpunt? Dat was heel leuk, maar in normale omstandigheden levert zoiets drie punten op. Vandaag moeten we het stellen met amper 1 puntje. Dat is heel erg jammer", vond hij het nog steeds erg.

Van Der Bruggen ontkende overigens niet staalhard dat er wel iets aan de hand was: "We haken wat in elkaar, maar de scheidsrechter fluit niet ... en dan is er geen fout geweest natuurlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties