Vukomanovic nog steeds gedegouteerd: "Het werkt niet als de T2 meer aanzien heeft"

Vukomanovic nog steeds gedegouteerd: "Het werkt niet als de T2 meer aanzien heeft"
Foto: © SC

Ivan Vukomanovic werd afgelopen maandag aan de kant geschoven bij Standard. De beslissing kwam niet alleen voor ons allen als een donderslag bij heldere hemel. "Ik dacht eerlijk dat er een grapje werd gemaakt", aldus de Servische coach.

"De timing van het bestuur om me die beslissing mee te delen was enorm slecht gekozen", klinkt het bij Ivan Vukomanovic in La Dernière Heure. "Het doet me zelfs vermoeden dat de beslissing om me aan de kant te schuiven als voor de herstart van de competitie is genomen."

Nochtans liet Standard Vukomanovic de keuze om opnieuw T2 te worden. "Maar dat deden ze enkel om te laten zien dat ze me correct behandelen. Trouwens, het werkt niet als de assistent in de kleedkamer meer aanzien heeft dan de hoofdtrainer, hé."

Beslissing om me aan de kant te schuiven is voor de herstart van de competitie genomen

"Ik vind niet dat ik te weinig ervaring heb als hoofdtrainer", besluit Vukomanovic. "Het bestuur kende mijn achtergrond bij mijn aanstelling. Misschien moet ik de zaken eens omdraaien. Welke ervaring hebben Bruno Venanzi (vice-voorzitter, nvdr.) en Axel Lawarée (sportief raadgever, nvdr.) eigenlijk?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties