Puzzelwerken Dury: alweer een werf achterin

Puzzelwerken Dury: alweer een werf achterin
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Terwijl bouwwerken Naessens een tribune afleverde in het Regenboogstadion, gaat ook het bouwen aan de ploeg onverminderd verder. Bryan Verboom kreeg een contractverlenging, maar er is ook veel blessureleed.

Het bouwen kan dus ook op het veld verder gaan. N'Diaye zal er op de Valentijnsmatch tegen Standard al zeker niet bij zijn door problemen aan de hamstrings, bovendien zijn ook Verboom (kuit) en Cissako (adductoren) nog twijfelachtig.

Mogelijk nemen Ekangamene en Brebels terug plaats op de backs. De prestatie van youngster Brebels op rechtsachter tegen Lierse werd op gemengde reacties onthaald. 

Brebels deed het zeker niet slecht

Aan de ene kant deed hij zijn offensief werk heel goed, het leverde zelfs een prachtige assist op Rossi op, maar verdedigend stond hij soms wat onwennig en werd hij af en toe gepasseerd door de kwieke Lierseboys.

"Hij deed het goed, want het is zijn positie niet", aldus kapitein D'Haene. "Dat zag je er wel wat aan, een beetje onwenning, maar we mogen hem daarvoor niet afbranden." Als Cissako en N'Diaye niet fit raken zijn er weinig andere opties, tenzij Mendy opnieuw wordt centraal gebruikt in een 3-5-2. (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties