Allijns: "Ik was geen drijvende kracht achter het ontslag van Martens"

Allijns: "Ik was geen drijvende kracht achter het ontslag van Martens"
Foto: © Photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Wordt Joseph Allijns de nieuwe voorzitter van de KBVB? Hij is alvast één van de topkandidaten om François De Keersmaecker op te volgen. De preses van Kortrijk heeft alvast een uitgesproken mening en gaat geen moeilijke items uit de weg.

"Ik was geen drijvende kracht achter het ontslag van Steven Martens. Ik was wel heel kritisch en Martens weet dat. Maar nog steeds wordt er slecht gecommuniceerd. De zware fouden die rond het WK in Brazilië gebeurd zijn, werden nooit toegegeven", aldus Allijns in HLN.

Allijns heeft zelf vele ideeën en zou als bondsvoorzitter zijn plannen voor de hervorming van de bondstop kunnen doordrijven. Als lid van het Uitvoerend Comité is hij alvast niet bang om betrokkenen op het matje te roepen.

Ontevredenheid zorgde voor lekken

"De ontevredenheid over het gebrek aan moed om fouten te willen toegeven, heeft voor lekken naar de pers gezorgd. Als RvB hebben wij proberen bij te sturen hé. Bijvoorbeeld: geen uitgaven meer boven de 100.000 euro zonder handtekening", benadrukt hij.

"Ze waren niet eens van plan die vernietigende audit aan het Uitvoerden Comité te presenteren. Hoe verantwoordelijk ben je dan nog? In geen enkel ander bedrijf hou je dat voor mogelijk"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties