Verboom blij en tot 2019 bij Essevee: "Buitenland? Zou mooi zijn als er ooit iets uit bus komt"

Verboom blij en tot 2019 bij Essevee: "Buitenland? Zou mooi zijn als er ooit iets uit bus komt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bryan Verboom tekende deze week een nieuwe verbintenis aan De Gaverbeek tot 2019. "Ik ben meer relax daardoor en het meer vertrouwen. Als ik terug kom uit blessure zal ik me goed in mijn veld voelen." Dat belooft voor de toekomst.

Aernout Van Lindt in Waregem

  • Contractverlenging tot 2019
  • Oorlog tegen de Rouches
  • Voorlopig nog geblesseerd

Verboom was de voorbije maanden een van de constante factoren bij Zulte Waregem, zijn contractverlenging tot 2019 is dus voor alle partijen een goede zaak.

"Natuurlijk is het geen garantie dat ik hier tot 2019 effectief zal blijven, want het kan rap gaan in het voetbal. Het buitenland? Dat zou altijd mooi zijn als er iets uit de bus valt ooit", blijft de linksachter eerlijk.

Regenboogstadion is een tweede thuis

"Maar voorlopig is er nog niets concreets geweest. En sowieso: ik voel me hier goed, deze plaats voelt echt als een tweede thuis."

Dit weekend volgt een duel met de Rouches. “Zaterdag zal ik er nog niet bij zijn tegen Standard. Met de problemen aan de kuit heb ik tijd nodig om helemaal te herstellen.”

In de tribune zitten als het slecht gaat is echt niet evident

“Ik had er graag bij geweest, want het is een grote ploeg. Toen ik jong was speelde ik bij Charleroi en de duels tegen Standard waren toen echt oorlog.”

“Voor de play-offs wil ik zeker al teruggekeerd zijn. Of het soms moeilijk is op de tribunes? Ja, je kan enkel kijken. Als het dan slecht gaat, dan probeer je wat te praten met de persoon naast je, maar het is niet evident om zien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties