Anderlecht probeert oplossing te vinden voor 'probleem Suarez'

Anderlecht probeert oplossing te vinden voor 'probleem Suarez'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht zit verveeld met 'de zaak Suarez'. Vooral de manier waarop de Argentijn handelt met de club, zit hen hoog. Een gesprek dringt zich op en daarin moeten de plooien glad gestreken worden.

Suarez zit momenteel in Barcelona en krijgt daar volgende week bezoek van een afgevaardigde van Anderlecht en een lid van de medische staf. Die laatste gaat met dokter Cugat, de man waar Suarez waarschijnlijk zijn hoop op gevestigd heeft, zijn vooruitgang bespreken.

Duidelijk gesprek en afspraken

De eerste moet gaan zoeken wat er nu scheelt en waarom Suarez het allemaal zo op de spits drijft. Mogelijk zit zijn manager er voor iets tussen en handelt hij op voorspraak van die, maar bij Anderlecht willen ze dat hij de afspraken naleeft.

Ondertussen is het immers al een maand geleden dat er iemand bij de club nog rechtstreeks contact met hem had. Dat hij zijn werkgever momenteel niet onder ogen durft komen, is voor paars-wit geen valabele reden. Anderlecht gaat dus een laatste poging ondernemen om alle plooien glad te strijken en duidelijke afspraken te maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties