Reactie Carcela en De Sart missen de kans ... om het uit te leggen

Carcela en De Sart missen de kans ... om het uit te leggen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De ontgoocheling moet geweldig groot geweest zijn bij de Standardspelers die in minuut 94 dé kans op de 1-2 misten. Zowel Carcela als De Sart gingen half naast de bal en zo bleef het bij een gelijkspel. Na de match was het vruchteloos wachten op de twee hoofdrolspelers.

Aernout Van Lindt in Waregem

Zowel Carcela als De Sart wilden na de match namelijk niet reageren om te komen uitleggen hoe ze in die laatste minuut de kans op drie hele belangrijke punten lieten liggen.

Carcela glipte door de mazen van het journaille, De Sart was als een van de eersten weg en had nog een familiale afspraak. Enkele andere spelers van Standard wilden wel reageren.

Aan onszelf te danken

"We hebben het aan onszelf te danken", aldus Adrien Trebel. "Zowel op 0-2 als op 1-2 hebben we nog de kansen gekregen, maar we maken het niet af en dan kan je duur puntenverlies lijden."

"We zijn echt twee punten kwijt", sakkerde ook Dino Arslanagic. "We moeten niet blij zijn met een puntje, omdat het tegen ons zwart beest is. We verliezen er hier twee omdat we vergeten te scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties