Een van de mannen van de toekomst aan de Gaverbeek

Een van de mannen van de toekomst aan de Gaverbeek
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de match was Karel D'Haene als kapitein opvallend lief voor zijn nieuwe compagnon aan de rechterkant van het achterveld, Sebastiaan Brebels. Of ze vandaag weer samen spelen? "Cissako traint al enkele dagen mee, dus mogelijk is hij terug fit."

"Hij deed het goed, want het is zijn positie niet", aldus kapitein D'Haene vorige week nog na de match over Sebastiaan Brebels. Die moest toen bijpikkelen op rechtsachter.

"Dat zag je er wel wat aan, een beetje onwenning, maar we mogen hem daarvoor niet afbranden." Rest de vraag: krijgt Brebels vandaag een nieuwe kans, of is Cissako fit om te spelen? Brebels zelf heeft alvast veel aan de tips van D'Haene.

Speel zoals op training

"Ik heb niet gehoord wat hij gezegd heeft over me", geeft Sebastiaan Brebels toe. "Op het veld heeft hij me wel veel tips gegeven en bijgestuurd waar nodig."

"Speel zoals op training. Dat was zijn goede raad. En tijdens de week geeft hij me op training af en toe wel wat richtlijnen, ik kan veel van hem bijleren. En hij probeert de druk wat af te houden, dat is ook goed. Zijn bevestiging is wel belangrijk op zich, en hij blijft ook altijd rustig." (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties