Reactie Najar na nieuwe knoktegenstander: "Niemand heeft ons graag"

Najar na nieuwe knoktegenstander: "Niemand heeft ons graag"
Foto: © photonews

Andy Najar had het lastiger dan tegen Gent. De dubbele afweergordel van KV Mechelen doorbreken, was geen makkelijke opgave: "It was difficult", zuchtte hij tien keer na elkaar.

Johan Walckiers in Anderlecht

Twee punten weggeven in de slotfase tegen een ultradefensief Mechelen, het hakte er wel even in. "Heel ontgoocheld", knikte Najar. "In de laatste twee minuten geven we weg waar we een hele wedstrijd voor geknokt hadden. Maar dat leert ons ook dat de concentratie tot de laatste seconde top moet blijven."

"Tegen vijf verdedigers geraakte ik er ook heel moeilijk door. Er was gewoon geen ruimte. De tweede helft was wel veel beter. We hadden heel wat meer kansen, maar konden ze niet afmaken. Dat is nu de derde keer of zo dat we zo punten verliezen. Dat is veel", vond ook de Hondurees.

Nobody likes us

Dat de tegenstanders in het Constant Vanden Stock-stadion steevast een muur komen optrekken, zorgt voor wel wat frustraties. "'Nobody likes us'. Niemand heeft ons graag, dat weten we. Kijk maar naar de fouten die ze tegen ons maken. Ze hebben echt iets tegen ons", zei hij.

Moskou speelde naar eigen zeggen nog niet mee. "De competitie is het belangrijkste, want we willen opnieuw kampioen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties