Update: Hasi legt uit wat er scheelt met Mbemba en Conte

Update: Hasi legt uit wat er scheelt met Mbemba en Conte
Foto: © SC

Besnik Hasi heeft net zijn ziekenboeg zien leeglopen, maar die werd tijdens de match tegen KV Mechelen weer deftig gevuld. Zowel Chancel Mbemba als Ibrahima Conte moesten gedwongen gewisseld worden. Na de match gaf de coach van paars-wit meer uitleg.

Mbemba blokkeerde nog in de eerste helft een bal en greep onmiddellijk naar de dij. De Congolese verdediger gaf aan niet meer verder te kunnen en Rolando maakte zo zijn debuut in de competitie.

"Het is een spierscheur van de dij", gaf Hasi aan na de match. Daarmee lijkt hij toch minstens twee weken buiten strijd te zullen zijn. Een aderlating, want de centrale verdediger was weer sterk bezig.

Conte morgen sowieso naar de dokter

In de tweede helft ging Joachim Van Damme hard door op de enkel van Ibrahima Conte en ook die maakte dadelijk het bekende wisselgebaar. De Guineeër moest naar binnen gedragen worden, want hij kon niet meer steunen op de voet.

Een uurtje later kon hij alsnog min of meer op eigen benen naar huis. "Hij heeft zijn enkel verzwikt in dat duel. Morgen gaat hij sowieso op bezoek bij de dokter om te kijken hoe het gaat. Dan zal er ook naar zijn knie worden gekeken, om te zien of er geen oude blessure in het spel is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties