Benji - de enige echte Genkenaar - wordt aan de kant geschoven: optie niet gelicht!

Benji - de enige echte Genkenaar - wordt aan de kant geschoven: optie niet gelicht!
Foto: © photonews

'Benji is Back' waren we enkele weken terug nog geweldig enthousiast. Maar zie: het kan verkeren, want de Genkenaar ziet zijn contract bij Racing Genk aflopen aan het einde van het seizoen. En de optie voor een jaartje extra wordt niet gelicht.

Toegegeven: Genk heeft dit seizoen nog niet al te veel gebruik kunnen maken van de diensten van De Ceulaer. Door blessures bleef hij maanden aan de kant, pas sinds enkele weken traint en speelt hij terug mee met de A-ploeg.

Gevolg: De Ceulaer leek op de weg terug. Maar de optie is zijn contract wordt nu toch niet gelicht. Dat deelde Patrick Janssens mee aan de manager van de Limburger.

Hij voelt zich aan de kant geschoven

De rasechte Genkenaar - hij werd er ook geboren op 19/12/1983 - zal zo volgend seizoen niet meer deel uitmaken van de Limburgse club, hij mag zoeken naar een andere club.

"Benji is uiteraard ontgoocheld en hij voelt zich een beetje aan de kant geschoven. Hij moet nu zo goed mogelijk blijven presteren, enkel zo kan er voor hem een goede oplossing uit de bus komen", geeft makelaar Evert Maeschalck aan in Het Belang van Limburg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties