Moeskroen-Péruwelz speelt wedstrijd op leven en dood

Nick Goetstouwers
| 1 reacties
Moeskroen-Péruwelz speelt wedstrijd op leven en dood
Foto: © photonews

Moeskroen-Péruwelz neemt het vanavond op Le Cannonier op tegen Westerlo. Voor RMP wordt het een levensbelangrijke wedstrijd. Bij winst en een eventuele misstap van Cercle Brugge en Waasland- Beveren kunnen de Henegouwers alsnog uit de degradatiezone geraken. Westerlo is gered en kan vrijuit spelen.

Royal Moeskroen Péruwelz zit in een enorm diepe put. Les Hurlus gingen vorige week nog kansloos onderuit tegen Club Brugge en staan momenteel voorlaatste in de stand.

Elfde nederlaag op rij?

Elke week dalen de kansen voor de fusieclub op het behoud. Op eigen veld verliezen van Westerlo, zou ook al de 11de nederlang op rij betekenen voor Moeskroen, een historisch negatief cijfer.

RMP heeft dus absoluut een overwinning nodig. Coach, Fernando Da Cruz, kan daarvoor vanavond terug beroep doen op de aanvallers Gano en Badri. Delacourt keert terug uit schorsing.

Westerlo stressvrij

Voor Westerlo staat er morgen heel wat minder op het spel. De mannen van Harm van Veldhoven zijn gered en kunnen dus zonder enige druk hun seizoen nog wat glans geven. 

Lecompte (geblesseerd), Diagne (geschorst) en Diallo (interlandverplichtingen) zijn niet inzetbaar voor Westerlo.

Mohammed Oualad mocht de voorbije 3 wedstrijden telkens invallen en scoorde vorige week. Krijgt hij deze week opnieuw een basisplaats? Kenneth Schuermans keert terug uit schorsing en zal waarschijnlijk terug in de basiself starten.

Wie is uw favoriet?

Durft u gokken op een zege van RMP? Dan kan uw gratis bonus van 60 euro bij ons meteen 135 euro opleveren, een gelijkaardig bedrag is er ook voor een puntendeling.

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties