Zo dicht bij het veld zo comfortabel zitten: enkel in Mechelen!

Zo dicht bij het veld zo comfortabel zitten: enkel in Mechelen!
Foto: © SC

Als we het hebben over iets unieks, dan komen de Unibet Field Seats echt wel dicht in de buurt. Enkele winnaars van de Red & Yellow Wash mochten plaatsnemen op de beste plaatsen tijdens KV Mechelen - Standard.

"De Unibet Field Seats zijn de beste zitplaatsen in het stadion. Het is een dug-out voor fans. Je zit eersterangs en bovenop het voetbalspektakel. Deze Field Seats zijn een vriendelijke gebaar van onze passievolle expert én sponsor Unibet."

"Vanuit deze Field Seats heb je perfect zicht op het veld, als echte experts zit je letterlijk en figuurlijk bovenop de wedstrijd. Je beleeft echt de passie van het veld. Door de winnaars van een eerdere actie (Red & Yellow Wash) uit te nodigen in de Field Seats, ging voor die fans een droom in vervulling", aldus Johan Timmermans, voorzitter van KV Mechelen.

Meer beleving

Sinds januari 2013 is Unibet de ‘Official Sports Betting Partner’ van de hoogste voetbalklasse in België. Daarnaast is Unibet als sponsor betrokken bij KRC Genk, KV Mechelen en Cercle Brugge. Vanuit deze betrokkenheid wil het merk de beleving van het Belgische voetbal versterken en een nieuwe dynamiek in de competitie verwezenlijken. Unibet onderneemt daarvoor unieke acties die ook aantrekkelijke content opleveren.

Red & Yellow Wash

"Zo’n unieke actie van onze sponsor draagt bij aan de passievolle beleving van onze supporters bij deze derby. Een mooi gebaar dat voor de winnaars in de Unibet Field Seats nogmaals werd onderstreept. Deze plaatsen gaan als dé beste zitplaatsen van dit stadion in de toekomst nog meer fans gelukkig maken. Wordt vervolgd", aldus Johan Timmermans.

Voor die derby tegen Lierse werden duotickets uitgedeeld voor de wedstrijd tegen Standard aan iedereen die zich in geel-rode poederverf wilde hullen, een actie die dankzij UNIBET een groot succes werd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties