Sprokkels: Nieuwe trofee voor Dennis Praet

Sprokkels: Nieuwe trofee voor Dennis Praet
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgische voetbalwereld maakt zich stilaan op voor de play-offs, terwijl ook in de rest van Europa de waardeverhoudingen duidelijk worden. Onze redactie wordt dan ook overstelpt door kleine nieuwtjes. Het belangrijkste gieten we dagelijks in een overzicht.

  • Dennis Praet mag uitkijken naar zijn terugkeer op het veld. Intussen mocht hij ook nog eens een trofee in ontvangst nemen: hij werd uitgeroepen tot sportman van het jaar in zijn gemeente Lubbeek.
     
  • Joachim Löw blijft aan tot 2018 als bondscoach van Duitsland. Hij gaat dus ook na het EK 2016 door met de huidige wereldkampioen.
     
  • Jordi Figueras - ex-speler van Club Brugge - moest zich vandaag voor de Spaanse rechter verantwoorden in een onderzoek naar matchfixing.
     
  • Derdeklasser Hamme heeft zich versterkt met Jonas Vinck, een 19-rechtsachter van de Gentse beloften. Verder trekt ook Racing Mechelen-doelman Griffin De Vroe richting Oost-Vlaanderen.
  • De match in de BeNe League tussen Club Brugge en Twente, die enkele weken terug niet kon doorgaan door wateroverlast, zal worden gespeeld op dinsdag 24 maart. Vanaf 19.30 uur zal de wedstrijd in Varsenare worden afgewerkt. Club Brugge moet 500 euro boete betalen en kreeg dezelfde straf voorwaardelijk opgelegd bij een volgend probleem, laat de BeNe League weten op haar website.
     
  • Karel Geraerts is klaar om zaterdag zijn plek in de hoofdmacht van Charleroi weer in te nemen. De middenvelder speelde 45 minuten mee met de beloften. Zijn hamstringblessure is achter de rug, dit weekend kan hij spelen tegen Moeskroen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties