Ruiz maakt Essevee dood met hattrick

Caroline Tonnelier
| 6 reacties
Ruiz maakt Essevee dood met hattrick
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het Regenboogstadion speelden Zulte Waregem en KV Oostende enkel nog voor de eer en voor de wedstrijdpremies: beide teams waren al zeker van een ticket voor play-off twee. Het was KV Oostende dat de reguliere competitie met een zege kon afsluiten.

In de eerste helft was  er een hoofdrol weggelegd voor John Jairo Ruiz. De Costaricaan scoorde twee keer in het slotkwartier. KV Oostende werkte zijn counters perfect af, terwijl Zulte Waregem zelden kon dreigen. Alleen Troisi kon zich tonen.

Er was nog meer slecht nieuws voor Essevee: Skulason en Aneke pakten geel en missen zo de start van play-off twee. Bij KV Oostende viel Lukaku geblesseerd uit.

Benteke zorgt voor de tegentreffer

In de tweede helft bedankte Jonathan Benteke zijn coach voor de basisploeg: hij bracht Zulte Waregem met de aansluitingstreffer opnieuw in de match. KV Oostende reageerde opnieuw op de counter. Berrier scoorde tegen zijn ex-ploeg en legde de wedstrijd zo in een beslissende plooi.

Het laatste woord was nog voor Ruiz. De aanvaller vervolledigde zijn hattrick in blessuretijd en zorgde zo nog voor zware cijfers: 1-4.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties